Million dollar boy

Sivu 1 / 2 1, 2  Seuraava

Siirry alas

Million dollar boy

Viesti kirjoittaja Nanna lähetetty Ke Maalis 28, 2018 9:55 pm

Bill asteli sisään avaraan kattohuoneistoon, jonka pelkkä eteisaula oli hänen oman asuntonsa kokoinen. Blondi poika suoristi päällään olevaa mustaa pikkutakkia ja suki vaaleita hiuksiaan. Hän oli äärimmäisen hermostunut. Bill oli aiemmin viikolla saanut työtehtäväkseen myydä asunto Manhattanin Upper East Side asuinalueelta, jota pidettiin yhdysvaltojen varakkaimpana alueena siellä sijaitsevien kalliiden asuntojen vuoksi. Bill itse saattoi vain haaveilla siellä asumisesta. Blondi poika vilkaisi kädessään olevaa kelloa joka näytti muutamaa minuuttia vaille kaksitoista keskipäivällä. Potentiaalisen asunnon ostajan pistäisi siis tulla aivan noilla minuuteilla. Bill ehti juuri kaivaa tarvittavat paperit ja esitteet laukustaan, kun oveen koputettiin. Muutaman kerran sisään ja ulos hengitettyään rauhoitellakseen itseään, avasi Bill oven jonka ulkopuolella seisoi samainen nuorimies johon hän oli viikonloppuna baarissa törmännyt. Kaksikko vaihtoi paljon puhuvan katseen keskekään ja Bill päästi miehen ohitseen asuntoon. Bill esitteli asuntoa parhaan ammattitaitonsa mukaan sivuuttaen ajatuksissaan täysin sen faktan, että oli tavannut tuon miehen aiemmin. Siltikään hän ei voinut olla miettimättä, kuinka tällä oli varaa kyseiseen asuntoon. "Tästä päästään makuuhuoneeseen, joka.. " Bill ehti aloittaa, kun yllättäen tunsi miehen huulet omillaan. Tämän kädet olivat kaikkialla hänen kehollaan. Blondin päällä ollut musta pikkutakki ja valkoinen kauluspaita päätyivät hyvin nopeasti lattialle. Samoin miehen päällä ollut t-paita. Oliveriksi aiemmin itsensä esitellyt mies hyppyytti nuoremman pojan syliinsä ja kantoi tämän aikailematta valtavalle parisängylle joka oli hallitsevin osa koko makuuhuonetta. Bill ei ehtinyt edes ajatella mitä oli tapahtumassa, kun mies oli jo riisunut hänen housunsa ja työntynyt hänen sisäänsä. Kaikki tapahtui nopeasti. Seuraavassa hetkessä Bill tajusi keräilevänsä vaatteitaan jotka olivat levinneenä ympäri makuhuoneen lattiaa. Oliver käänsi vienon katseensa blondiin poikaan "Sä voit sanoa esimiehellesi, että mä maksan tästä täyden hinnan" ruskeatukkainen sanoi virnistäen. Mies käveli makuhuoneen ovelle ja vilkaisi taakseen vaatteita pukemaan jäänyttä poikaa. "Nähdään Bill.." sen sanottaan katosi mies asunnosta.
avatar
Nanna

Viestien lukumäärä : 815
Join date : 07.11.2016
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Million dollar boy

Viesti kirjoittaja Annie lähetetty Ke Maalis 28, 2018 10:23 pm

Tom seisoi Upper East Sidellä suuren ja kalliin näköisen kerrostalon edessä, hän oli tullut odottamaan Billiä jonka kanssa he olivat sopineet menevänsä syömään kunhan Billin työpäivä loppuisi, tuon viimeinen näyttö oli sattunut yhdelle yhdysvaltojen varakkaimmista asuinalueista. Tom ei ollut varma olisiko sopinut kyseiselle alueelle itse, ainakin hän itse olisi tuntenut olonsa aika ulkopuoliseksi siellä kaikkien rikkaiden ihmisten seassa. He olivat Billin kanssa tapailleet parisen viikkoa, eivätkö olleet sinä aikana harrastaneet seksiä kuin toistensa kanssa, Tomista tuntui yhä hieman oudolta ajatella lähes seurustelevansa. Tom vilkaisi kelloaan ja huomasi juuri kun kyseisestä talosta ilmestyi ensimmäinen ihminen noin kahteenkymmeneen minuuttiin, ja vain hetkeä myöhemmin asteli ulos takkinsa asentoa korjaileva Bill hiukset sekaisin ja hyvin saanut ilme kasvoillaan. Kylmä tunne levisi vanhemman pojan sisälle hänen tuijottaessa kasvot ilmeettöminä Billiä.

Annie
Ray

Viestien lukumäärä : 813
Join date : 06.11.2016
Ikä : 26

Näytä käyttäjän tiedot http://storytime.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Million dollar boy

Viesti kirjoittaja Nanna lähetetty Ke Maalis 28, 2018 10:40 pm

Bill puki viimeiset vaatteet päällensä ja petasi sängyn näyttämään samalta, kuin ennen heidän sinne päätymistä. Blondi poika vilkaisi vielä taakseen. Huone näytti lähes siltä, kuin hänen asuntoon tullessaankin. Bill katseli itseään vessan peilistä ja roiskui kasvoilleen viileää vettä laskeakseen kasvoillaan loistavaa punaa.
Billin astuessa ulos huomasi hän ensimmäisenä hieman kauempana kadulla seisovan hopparin. Blondi suuntasi askeleensa kohti ystäväänsä. ”Et kai sä oo kauaa joutunut odottamaan?” Bill ehti kysymään ennen huomasi vanhemman synkeän ilmeen tämän kasvoilla. He olivat sopineet lähtevänsä yhdessä syömään kunhan hänen työpäivänsä olisi loppu. Bill katsoi ystäväänsä hämmentyneenä. Tiesikö Tom mitä hetkeä aiemmin oli tapahtunut?
avatar
Nanna

Viestien lukumäärä : 815
Join date : 07.11.2016
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Million dollar boy

Viesti kirjoittaja Annie lähetetty Ke Maalis 28, 2018 10:47 pm

Tom oli vaiti Billin kysyessä oliko hän joutunut kauaa odottamaan. "B.. me on tunnettu kakaroista saakka, mä nään sun naamastas et sä sait just äläkä edes yritä kieltää sitä." Tom sanoi viileällä äänellä. "Mulla ei oo nälkä" Hän ilmoitti sitten ja lähti kävelemään kohti lähintä metro portaikkoa.

He eivät virallisesti seurustelleet, silti koska Bill merkitsi hänelle niin paljon.. ei Tom olisi millään suostunut panemaan jotakuta toista ja siten saattanut vahingossa pilata mitä heillä oli.. sillä tästä ei välttämättä helposti takaisin ystävyyteen enää palattaisi.. silti.. ehkä asia ei merkinnyt Billille yhtä paljon.. tai ehkä tuo halusi palata menneeseen missä he olivat vain ystäviä. Tom veti tupakkiaskin taskustaan ja sytitti tupakin vetäen pitkät hermosavut puristaen yhä toista kättään nyrkkiin.

Annie
Ray

Viestien lukumäärä : 813
Join date : 06.11.2016
Ikä : 26

Näytä käyttäjän tiedot http://storytime.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Million dollar boy

Viesti kirjoittaja Nanna lähetetty Ke Maalis 28, 2018 11:00 pm

”Ouh” oli ainoa mitä Bill ehti sanomaan, kun vanhempi pojista ilmoitti perään, ettei tällä ollutkaan nälkä. Hämmentyneenä Bill katseli vanhemman pojan perään tämän lähtiessä kävelemään kohti läheistä metropysäkkiä. Hetken Bill seisoi vain paikallaan ennen kuin kiiruhti toisen pojan perään. Bill sai vanhemman pojan kiinni juuri, kun tämä oli astumassa portaita alas metrotunneliin. ”Thomas.. odota!” Bill sanoi painokkaalla äänellä ja tarttui poikaa ranteesta. Vanhempi ei kuitenkaan pysähtynyt vaan jatkoi edelleen portaiden alas menoa vaikka nuorempi roikkuikin hänen ranteessaan. ”Voitko pysähtyä?!” Bill ärähti, kun Tom ei tehnyt elettäkään pysähtyäkseen.
avatar
Nanna

Viestien lukumäärä : 815
Join date : 07.11.2016
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Million dollar boy

Viesti kirjoittaja Annie lähetetty Ke Maalis 28, 2018 11:04 pm

Tom oli uponnut ajatuksiinsa ja suuntasi vain lähintä metrotunnelia kohti, alkuun Bill ei edes seurannut häntä ennenkuin juuri ennenkuin hän ehti portaille tarttui Bill häntä ranteesta ja kutsui häntä hänen oikealla etunimellään. Tom ignorasi kuitenkin nuoremman ja jatkoi alas portaita kunnes Bill ärähti, että voisiko hän pysähtyä. Tom pudotti vihaisena savukkeen maahan ja kääntyi katsomaan Billiä. "Oisit sä voinu vaan sanoa et kiitos hyvästä seksistä ja jättää asian siihen. niinhän me on tehty jo vuosia, mut kyllä se kävi näinki selväksi et sä haluat palata entiseen. Tehään sit niin. Unohda et koko juttu meidän välillä ikinä tapahtu." Tom ilmoitti kylmällä äänellä ja ravisti ranteensa irti jatkaen matkaa alas portaita vetäen hupparinsa hupun päähänsä.

Annie
Ray

Viestien lukumäärä : 813
Join date : 06.11.2016
Ikä : 26

Näytä käyttäjän tiedot http://storytime.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Million dollar boy

Viesti kirjoittaja Nanna lähetetty Ke Maalis 28, 2018 11:20 pm

Bill jähmettyi niille sijoilleen. Happi tuntui pakenevan hänen keuhkoistaan ja rintaa pisti. Hengittäminen oli lähes mahdotonta. Bill valahti polvilleen keskelle portaikko. Vanhemman sanat olivat satuttaneet enemmän, kuin mikään koskaan aiemmin. Hän oli ehkä mennyt tekemään jotain sellaista mitä ei enää korjattaisi. Oliko vuosia kestänyt ystävyys tullut päätökseen? Bill ei välittänyt ihmisistä jotka katsoivat häntä oudoksuen ja muutama hänet ohittanut kysyi oliko hän kunnossa. Bill ei vastannut, sanoja ei tullut. Vasta useamman minuutin jälkiin blondi poika nousi takaisin jaloilleen ja otti ensimmäisen metron joka meni lähellekään Brooklyniä missä hän asui.
avatar
Nanna

Viestien lukumäärä : 815
Join date : 07.11.2016
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Million dollar boy

Viesti kirjoittaja Annie lähetetty Ke Maalis 28, 2018 11:39 pm

Tom tiesi, ettei Bill seuraisi häntä enää. Niimpä hän harppoi portaat nopeasti alas ja astui ensimmäiseen metroon jolla pääsi Brooklyniin. Samana päivänä Bill ei enää yrittänyt ottaa yhteyttä.. mutta tulevien viikkojen aikana kyllä. Tom vastasi lopulta vain, että tarvitsisi aikaa, tekstiviestillä eikä sen jälkeen mitään. Hän halusi olla rauhassa, niimpä hän keskittyi täysillä työhönsä, ja kotona treenasi ja tanssi purkaakseen pahaa oloa sisällään. Hän kaipasi Billiä, mutta ei kyennyt kohtaamaan tuota vielä. Kuukausi oli kulunut, kun Tom lopulta viimein suostui lähtemään ulos baariin, hän valitsi kotiaan lähimmän baarin jota suosi hänen ja Billin kantabaarin lisäksi. Hän suuntasi ensimmäisenä tiskille ja tilasi itselleen viskin jäillä.. nyt tarvittaisiin jotain vahvaa. Juotuaan nopeasti useamman viskin, tunsi hän tutun tunteen leviävän sisällään turruttaen pahaa oloa ja niimpä hän suuntasi tanssilattialle jossa alkoi tanssia jonkun tuntemattoman naisen kanssa. Hetkeä myöhemmin hänen eteensä kuitenkin ilmestyi lyhyt mustatukkainen poika joka työnsi naisen pois, hetken Tom epäröi, mutta jätkän alettua tanssia jatkoi hän tanssimista ottaen pitkän kulauksen kädessään pitämästä viskilasista.

//tää jätkä //

Annie
Ray

Viestien lukumäärä : 813
Join date : 06.11.2016
Ikä : 26

Näytä käyttäjän tiedot http://storytime.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Million dollar boy

Viesti kirjoittaja Nanna lähetetty Ke Maalis 28, 2018 11:59 pm

Viikkojen aikana Bill oli yrittänyt ottaa vanhempaan poikaan yhteyttä lukuisia kerrota. Lopulta Tom oli vastannut yhteen hänen kymmenistä viesteistään vain lyhyesti ilmoittaen tarvitsevansa aikaa. Bill oli yrittänyt olla kärsivällinen vaikka hän kuinka kaipasikin ystäväänsä. Oli kulunut jo kuukausi heidän välirikostaan eikä Tom vieläkään näyttänyt vihreää valoa välien selvittämiselle.
Bill oli päätynyt viettämään iltaa erääseen baariin. Yhden tequila shotin sijaan hän oli päätynyt tilaamaan koko pullon itselleen toiveinaan hukuttaa ajatukset viinalla. Bill tunsi alkavansa humaltui ja rentoutuvansa viimein kuukauden kireyden jälkeen. Juotuaan lähes koko pullon suuntasi hän itselleen hieman vieraampaan baariin ja siellä suoraan baaritiskille. Bill istui korkealle jakkaralle ja tilasi itselleen oluen. Kääntäessään katseensa tanssilattialle osui hänen silmänsä ensimmäisenä tuttuun hahmoon. Tom tanssi hyvin lähekkäin jonkun hänelle vieraan miehen kanssa. Tämä tanssi vaikka oli hänelle sanonut ettei tehnyt sitä julkisesti oikeastaan koskaan.
avatar
Nanna

Viestien lukumäärä : 815
Join date : 07.11.2016
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Million dollar boy

Viesti kirjoittaja Annie lähetetty To Maalis 29, 2018 12:04 am

Tom oli juonut jo useamman lasin viskiä ja tunsi humaltuneensa jo voimakkaasti, ehkä siksikin hän ei välittänyt vaikka lyhyt Johnnyksi itsensä esitellyt tummatukkainen tanssi yhä hänen kanssaan. Tomin toinen käsi lepäisi tuon lantiolla samalla kun tummatukkainen nuorukainen oli selin lähes hänessä kiinni hieroen takapuoltaan musiikin tahtiin hänen etumustaan vasten. Musiikki humisi korvissa, ja alkoholin ansiosta hän oli viimein kyennyt edes hieman rentoutumaan ja unohtamaan kuukaudentakaiset asiat keskittyen lähinnä hieman liikehtimään musiikin tahtiin juoden jälleen yhden lasillisen viskiä loppuun.

Annie
Ray

Viestien lukumäärä : 813
Join date : 06.11.2016
Ikä : 26

Näytä käyttäjän tiedot http://storytime.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Million dollar boy

Viesti kirjoittaja Nanna lähetetty To Maalis 29, 2018 12:15 am

Bill tunsi yllättäen mustasukkaisuutta ystäväänsä kohtaan. Hän ei halunnut tämän tanssivan kenenkään muun, kuin itsensä kanssa tuolla tavalla. Hän ei halunnut kenenkään muun koskevan tuota poikaa tai tämän koskevan jotain toista. Bill oli juuri tajunnut jotain. Tom oli sittenkin ollut kaiken aikaa oikeassa. Hän ei voinut enää kieltää tunteitaan. Ne olivat olemassa ja pysyvät, yrittipä hän kuinka saada niita katoamaan. Bill kumosi oluen alas kurkustaan ja hypähti alas baarijakkaralta. Pitkillä jaloillaan harppoen hän oli nopeasti tanssilattialla. Blondi tuuppasi hänelle tuntemattoman miehen sivuun ja siirtyi hopparin eteen tanssilattialla.
avatar
Nanna

Viestien lukumäärä : 815
Join date : 07.11.2016
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Million dollar boy

Viesti kirjoittaja Annie lähetetty To Maalis 29, 2018 12:23 am

Tom veti Johnnyn tiiviimmin itseensä kiinni ja jatkoi tanssimista tuon kanssa ojentaen tyhjän lasin ohikulkeneelle tarjoilijalle kietoen nyt molemmat kätensä lyhyemmän jätkän lantiolle tuon keinuessa häntä vasten. Ei se pahalta tuntunut.. hän oli aina kuvitellut, että voisi "homostella" vain Billin kanssa koska ei ollut koskaan aijemmin tuntenut halukkuuta miehiä kohtaan.. ennenkuin Billiä, silti hän piti tanssimisesta Johnnyn kanssa, ja tuo oli niin erillainen kuin Bill. Hoikka Johnnykin oli, mutta tuon hiukset olivat eriväriset, tuo oli huomattavasti blondia lyhyempi eikä tuolla ollut sängen alkuakaan. Mustatukkainen vei toisen kätensä hänen niskaansa ja kaareutti selkäänsä hieroen nyt voimakkaammin takapuoltaan hänen etumustaan vasten saaden Tomin murahtamaan. Tom oli juuri tuntenut alkavansa hieman innostua, kun joku yllättäen tuuppasi mustatukkaisen pois hänen sylistään. Tom avasi silmänsä..missä välissä ne edes olivat menneet kiinni? ja vilkaisi eteensä ilmestynyttä poikaa. Bill Miksi helvetissä tuo oli täällä. Tom tuijotti blondia ilmeettömästi suu tiukkana viivana. Silloin myös kauemmas tönäisty Johnny astui ärtyneenä uudelleen heidän väliinsä. 'Eti uus säätö, äläkä tuu häiritteen meitä!' lyhyt tummatukka ärähti ja tökkäsi Billiä rintakehään.

Annie
Ray

Viestien lukumäärä : 813
Join date : 06.11.2016
Ikä : 26

Näytä käyttäjän tiedot http://storytime.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Million dollar boy

Viesti kirjoittaja Nanna lähetetty To Maalis 29, 2018 12:38 am

Bill oli juuri avaamassa suutaan, kun hänelle edelleen tuntematon poika änkeytyi hänen ja Tomin väliin käskin häntä jättämään nämä rauhaan. Se oli kuin bensaa kytevään hiileen. Bill käänsi salamana katseensa häntä huomattavasti lyhyempään poikaan. Blondin ilme oli synkkä ja se porautui suoraan lyhyemmän pojan lävitse. Mitään sanomatta Bill käänsi katseensa vanhempaan poikaan joka oli hiljaa edelleen. ”Haluat sä mun lähtevän.. Thomas?” blondi kysyi katsoen vuorostaan Tomia suoraan silmiin.
avatar
Nanna

Viestien lukumäärä : 815
Join date : 07.11.2016
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Million dollar boy

Viesti kirjoittaja Annie lähetetty To Maalis 29, 2018 12:53 am

Tom seisoi yhä hiljaa paikallaan ja käänsi katseensa lyhyempään tummatukkaan tuon astuttua hänen ja Billin väliin. Billiä selkeästi raivostutti tuon lyhyemmän mustatukkaisen sanat, ja se että tuo oli jälleen lähes painautunut häneen kiinni. Nopeasti Bill käänsikin katseensa Johnnyyn ja tuijotti tuota jäätävästi ennenkuin kohotti katseensa jälleen häneen kysyen sillä äänellä.. helvetti.. Blondi kutsui häntä jälleen koko nimellään.. Tom oli hänen pois nukkuneiden vanhempiensa lisäksi ainoa joka tiesi hänen koko nimensä, ja sillä oli aina ollut tietty vaikutus häneen, se oli ollut tavallaan blondin kutsumanimi hänelle..varsinkin jos tuo halusi jotain sillä jostain syystä Tom oli aina pitänyt sitä seksikkäänä.. kun Bill kutsui häntä koko nimeltä.. Vaikutus oli vain korostunut heidän tapaillessa kuukauden verran.. ja Billin saadessa orgasmin tuon kutsuessa häntä Thomasiksi.. ja nytkin jopa hänen humalaiset aivonsa loivat kuvat toisesta hänen allaan voihkimassa hänen nimeään joka nyt soi hänen mielessään saaden Tomin nielaisemaan raskaasti ja tuijottamaan blondia. Vanhemman kasvoilla oli eksynyt ilme hänen astuessa Johnnyn ohi ja vetäessä Billin lähelleen vieden kätensä kevyesti, melkein varovasti tuon kaulan, poskien kohdalle. "B.." Tom kuiskasi hiljaa ja katsoi Billiä silmiin.

Annie
Ray

Viestien lukumäärä : 813
Join date : 06.11.2016
Ikä : 26

Näytä käyttäjän tiedot http://storytime.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Million dollar boy

Viesti kirjoittaja Nanna lähetetty To Maalis 29, 2018 1:06 am

Bill tunsi hengityksensä kiihtyvän sekunnissa, kun Tom tarttui käsillään häntä molemmin puolin kasvoja. Hän tunsi vanhemman raskaaksi käyneen hengityksen kasvoillaan. Hänen ei olisi tarvinnut kumartui paljoa niin heidän huulensa olisivat painuneet yhteen. ”Mä - mä ole niin kamalan pahoillani. Mä todella välitän susta, enemmän kun mun ehkä pitäisi ja mä lupaan, etten mä enää koskaan tee mitään typerää” Bill aloitti ääni väristen. ”Mä yritin väittää itselleni muuta, mutta mä rakastan sua..” blondi poika jatkoi niin hiljaa, ettei vanhempi olisi kuullut sitä ellei olisi seissyt niin lähellä häntä.
avatar
Nanna

Viestien lukumäärä : 815
Join date : 07.11.2016
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Million dollar boy

Viesti kirjoittaja Annie lähetetty To Maalis 29, 2018 1:14 am

Tom seisoi lähellä Billiä ja veti tuon ominaistuoksua sisäänsä huokaisten raskaasti, hänen sydämmensä tuntui jättävän parilyöntiä välistä nyt kun hän oli taas lähellä parasta ystäväänsä. Hän oli kaivannut toista ja tuon läheisyyttä niin paljon, he eivät olleet koskaan olleet yhtäkauan puhumatta toisilleen.. Tomista oli tuntunut kuin puolet hänestä puuttuisi. Bill puhui ensin ja sanoi olevansa pahoillaan.. että välitti hänestä enemmän kun tuon pitäisi.. että Bill oli yrittänyt väittää itselleen muuta.. mutta todellisuudessa rakasti häntä. Tom nielaisi raskaasti ja silitti peukaloillaan Billin poskia. "Oletko sä varma.. ettet sä halua vaan jatkaa ystävinä.. ja jatkaa seksin hakemista muualta.. mitä meillä oli ennen.. ennen sitä.. kun me oltiin vaan ystäviä.. sekin oli mahtavaa.. mut mä en pysty oleen enää kokonaan erossa susta.." Tom kuiskasi hiljaa. Hän oli vältellyt seurustelua myös sen takia, että se sattuisi vielä.. joko häneen tai toiseen osapuoleen.. ja Billin näkeminen kun tuo juuri poistui toisen miehen kanssa asunnosta jossa nuo olivat naineet.. oli tuntunut kamalan pahalta eikä hän halunnut käydä sitä läpi enää. Johnny oli hermostunut hänen ratkaisuunsa ja poistunut niskojaan nakellen. Tom ei vain voinut sille mitään.. toisella ja tuon sanoilla vain oli niin vahva vaikutus häneen.

Annie
Ray

Viestien lukumäärä : 813
Join date : 06.11.2016
Ikä : 26

Näytä käyttäjän tiedot http://storytime.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Million dollar boy

Viesti kirjoittaja Nanna lähetetty To Maalis 29, 2018 1:23 am

Bill sulki silmänsä tuntiessaan vanhemman silittävän peukalollaan hänen poskeaan. Tomin kosketuksessa oli jotain todella rauhoittavaa. Blondi avasi uudestaan silmänsä ja katsoi edessään olevaa poikaa silmiin. ”Sano mulle rehellisesti onko susta siihen, naimaan jonkun toisen kanssa, elää sen tiedon kanssa, että joku muu koskee mua samalla tavalla kun sä olet saanut koskea?” Bill kysyi. Vanhemman reaktio siihen, kun tämä oli nähnyt hänet Oliverin jälkeen puhui eriä mitä tämä itse. Sen vuoksi Bill halusi pojan olevan hänelle rehellinen.
avatar
Nanna

Viestien lukumäärä : 815
Join date : 07.11.2016
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Million dollar boy

Viesti kirjoittaja Annie lähetetty To Maalis 29, 2018 1:34 am

Tom katsoi Blondia silmiin odottaen tuon vastausta. Billin sitten kysyessä, olisiko hänestä rehellisesti siihen.. harrastamaan seksiä jonkun toisen kanssa.. elämään sen tiedon kanssa.. että joku muu koski Billiä siten kun hän oli saanut koskea. Toisen sanoja kuullessaan Tomin ilme synkkeni ja lopussa hän lähes murahti ajatukselle.. että joku saatanan kusipää kuten se kenen kanssa Bill oli pannut kuukausi sitten.. saisi koskea tuota niinkuin hän.. saisi Blondin voihkimaan nautinnosta.. Tom puri hammasta silmät mustasukkaisuudesta tummuneina. Hän ei sanonut alkuun mitään yrittäen rauhoitella itseään tuntien mustasukkaisuuden tunteen leviävän sisällään ajatuksesta Billistä ja jostakusta toisesta. "Haluatko naida muiden kanssa.. olisitko sä valmis elään sen tiedon kanssa, et mä panisin muita." Tom sitten haastoi ääni yhä hieman mustasukkaisuutta tihkuvana. Billhän se oli joka heistä oli toisen kanssa sänkyyn mennyt, hän halusi olla varma siitä, ettei tämä ollut vain hetkellistä Billille kunnes tuo näkisi toisen seksikkään jätkän ja haluaisi sitten tuota..

Annie
Ray

Viestien lukumäärä : 813
Join date : 06.11.2016
Ikä : 26

Näytä käyttäjän tiedot http://storytime.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Million dollar boy

Viesti kirjoittaja Nanna lähetetty To Maalis 29, 2018 9:44 pm

Bill huokaisi raskaasti ja tarttui kädellään vanhempaa poikaa tämän leuasta ohjaten tuota katsomaan itseään. ”Kuten mä sanoin.. mä rakastan sua, mä olen rakastunut suhun.. enkä mä halua jaksa sua kenenkään toisen kanssa” blondi poika sanoi pehmeällä äänellä ja katsoi vanhempaa poikaa merkittävästi silmiin. ”Mä haluan katsoa mitä meistä voisi tulla, mutta samaan aikaan mä pelkään et jos se ei toimikaan.. pystytäänkö me enää sen jälkeen olemaan ystäviä?” Bill jatkoi ja sipaisi peukalollaan vanhemman alahuulta. Hänen olisi tehnyt mieli suudella roidta, mutta Bill malttoi vielä olla tekemättä niin. Kaikki aikanaan.
avatar
Nanna

Viestien lukumäärä : 815
Join date : 07.11.2016
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Million dollar boy

Viesti kirjoittaja Annie lähetetty To Maalis 29, 2018 11:19 pm

Tom oli kääntänyt katseensa hieman alaviistoon ja pelkäsi melkeimpä Billin vastausta. Tuntiessaan Billin käden leuallaan antoi hän tuon kääntää hänen kasvojaan niin, että hän katsoi taas Billiä silmiin. Sitten tuo vakuutti hänelle, että rakasti häntä.. että oli rakastunut häneen eikä siis halunnut jakaa häntä kenenkään toisen kanssa. Tom nielaisi raskaasti ja tuijotti Billiä silmiin yrittäen lukea ilmettä toisen silmissä.. Sitten Bill jatkoikin vielä, että halusi katsoa mitä heistä voisi tulla, vaikka samalla tuo pelkäsikin.. mitä jos heidän hommansa ei toimisi.. pystyisivätkö he olemaan enää ystäviä. Tom huokaisi syvään ja katsoi Billiä. "mut pystytäänkö me jatkaankaan näin..? me halutaan toisiamme.. ja välitetään toisistamme enemmän ku ystävien kuuluu.. ei me voida nytkään jatkaa vaan ystävinä.. me vaan.. satutetaan toisiamme jos pakotetaan toisemme kattoon kun me yritetään jatkaa entiseen malliin.." Tom sanoi ja katsoi blondia vakavana silmiin. Tom sipaisi Billin poskea peukalollaan. "B.. sä sanot haluavas vaan mua.. mä haluun et sä todistat sen.." Tom kuiskasi sitten ja laski kätensä Billin kylkiä ja käsiä pitkin tuon lantiolle vetäen Billin kiinni itseensä alkaen hitaasti tanssia taas.

Annie
Ray

Viestien lukumäärä : 813
Join date : 06.11.2016
Ikä : 26

Näytä käyttäjän tiedot http://storytime.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Million dollar boy

Viesti kirjoittaja Nanna lähetetty To Maalis 29, 2018 11:31 pm

Bill huokaisi jälleen raskaasti ja puhalsi ylimääräisen ilman ulos keuhkoistaan. ”Siksi mä sanoinkin, etten mä halua jakaa sua keneenkään kanssa.. Ja mä tarkoitan sitä mitä sanoin” Bill vastasi. Nuorempi pojista sulki silmänsä tuntiessaan vanhemman käden kevyen kosketuksen poskellaan. Seuraavaksi Tom pyysi häntä todistamaan sanansa ja veti hänet voimakkaasti itseään vasten, alkaen jälleen tanssia. Varoen Bill nosti kätensä vanhemman kaulalle ja vei toisen kätensä pojan hiusten alle tämän niskaan. Huulet hipoivat vanhemman kaulakuoppaa ja nousivat siitä pehmein kosketuksin leualla. Lopulta Bill painoi varovaisen suudelman vanhemman huulessa olevan korun viereen ennen kuin uskaltautui suutelemaan toista voimakkaammin.
avatar
Nanna

Viestien lukumäärä : 815
Join date : 07.11.2016
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Million dollar boy

Viesti kirjoittaja Annie lähetetty To Maalis 29, 2018 11:43 pm

Tom huokaisi myös, ja katsoi Billiä pitkään.. heillä oli pitkä matka edessään jos he halusivat saada kahdenkeskisen suhteensa toimimaan.. ilman mustasukkaisuutta.. niin että kumpikin osasi pysyä uskollisena. Billin sanoessa tarkoittaneensa mitä sanoi nyökkäsi hän vähän, Tom ei ollut vielä valmis sanomaan samaa blondille.. vaikka olikin jo itselleen myöntänyt, että oli tainnut rakastua parhaaseen ystäväänsä. Tom värähti voimakkaasti ja huokaisi tyytyväisenä tuntiessaan Billin kädet hänen kaulalleen, ja toisen hänen osin auki roikkuvien hiustensa alle hänen niskaansa. Toisen kosketus tuntui niin hyvältä... niin oikealta. Blondin huulien alkaessa kulkea hänen kaulallaan tunsi Tom hengityksensä muuttuvan raskaammaksi vetäen blondin lantion kiinni omaansa tuntien etumuksensa osoittavan jo heräilemisen merkkejä. Suudelma huulikorulla sai Tomin murahtamaan tyytyväisenä ja tuntiessaan toisen lävistetyt huulet omillaan vastasi Tom suudelmaan lähes hitaasti puristaen samalla kevyesti Billin takamusta.

Annie
Ray

Viestien lukumäärä : 813
Join date : 06.11.2016
Ikä : 26

Näytä käyttäjän tiedot http://storytime.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Million dollar boy

Viesti kirjoittaja Nanna lähetetty Pe Maalis 30, 2018 9:49 am

Bill tunsi vanhemman kohonneen etumukset painuvan reittään vasten ja tämän murahtavan tyytyväisenä hänen viimein suudellessa toista. Bill nosti katseensa vanhempaan poikaan tuntiessaan tämän puristavan takamustaan. ”Äh.. Tom! Seksi ei ainakaan ratkaise meidän ongelmaa.. Se kun nimenomaan on syy niihin!” Bill sanoi tuskaisena ja huokaisi raskaasti. Blondi vetäytyi hieman kauemmaksi vanhemmasta pojasta ja nosti katseensa tämän silmiin. ”Onko tämä sulle vaan fyysistä, pelkkää seksiä?” Bill jatkoi kysyen hieman ärtyneellä äänellä.
avatar
Nanna

Viestien lukumäärä : 815
Join date : 07.11.2016
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Million dollar boy

Viesti kirjoittaja Annie lähetetty Pe Maalis 30, 2018 11:09 am

Tom nielaisi raskaasti ja yritti rauhoitella itseään Billin ilmoittaessa, ettei seksi naikaan ratkaissut heidän ongelmaansa vaan oli syy niihin. Tom veti syvään henkeä ja koitti rauhoitella kiihtynyttä hengitystään katsoen Blondia silmiin. Bill vetäytyi hänestä kauemmas jolloin hänen kätensä valuivat irti toisen kehon ympäriltä. Sitten Bill kysyikin oliko tämä hänelle vain fyysistä, että oliko Bill hänelle vain seksiä. "Et tietenkään B, mä välitän susta enemmän kuin kenestäkään muusta ihmisestä.. ja ehdottomasti enemmän kuin vaan ystävästä tai edes parhaasta ystävästä kuuluu välittää. mä vaan.. siitä on yli kuukausi kun mä viimeks.. ja ku sä mun lähellä tunnut niin oikeelta.. mun keho vastaa heti sun läheisyyteen.. " Tom sai sanottua nielaisten raskaasti ja puri huultaan yrittäen ajatella epäseksikkäitä ajatuksia saadakseen etumuksensa laskemaan.

Annie
Ray

Viestien lukumäärä : 813
Join date : 06.11.2016
Ikä : 26

Näytä käyttäjän tiedot http://storytime.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Million dollar boy

Viesti kirjoittaja Nanna lähetetty Pe Maalis 30, 2018 12:45 pm

”Sä siis tarkoita.. et siitä on yli kuukausi, kun me viimeksi..” Bill sanoi ja painotti tarkoituksella lauseensa loppuosaa. Blondi poika astui uudestaan lähemmäs vanhempaa poikaa ja painautui vasten tämän vartaloa. ”Se on kieltämättä hyvin imartelevaa, että mä saan sut reagoimaan itseeni tuolla tavalla. Ainakaan mun ei tarvii miettiä haluat sä mua vai et” Bill jatkoi vienosti hymyillen ja painoi uudestaan huulensa vasten vanhemman omia. Hoikat kädet kiertyivät uudestaan vanhemman niskan taa ja hellästi Bill hyväili sormillaan vanhemman hiusten alta paljastuvaa ihoa. ”Kai me päädytään samaan sänkyyn tänä yönä?” Bill kysyi.
avatar
Nanna

Viestien lukumäärä : 815
Join date : 07.11.2016
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Million dollar boy

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 1 / 2 1, 2  Seuraava

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa