Thomas "Tom" King

Siirry alas

Thomas "Tom" King

Viesti kirjoittaja Annie lähetetty Ma Joulu 19, 2016 12:17 amNimi: Tom King
Ikä: 21v
Horoskooppi: Neitsyt
Syntymäpäivä: 1.9
Kotikaupunki: New York
Koulutus: Peruskoulu
Harrastukset: Kitaran soitto ja potkunyrkkeily

Perhe: Isä Dietrich(Dirk) ja äiti(Elise)
Vanhemmat ovat Tomin lapsuudesta asti olleet alkoholisteja, Dirkillä on useampi syyte perheväkivallasta, silti Elise on aina palannut tuon luokse. Dirk on hakannut Tomia ja Eliseä niin kauan kuin Tom muistaa.

Asuintilanne: Asuu vanhassa hylätyssä tehdashallissa jonka tiloihin on saanut jotenkuten järjesteltyä itselleen ikäänkuin "loft" asunnon.Ulkonäkö:

Pituus: 189cm
Lävistykset: Venytykset korvissa, huulikoru vasemmalla puolella
Tatuoinnit: 0602 tatuoitu oikean käden rystysiin
Silmien väri: Ruskeat
Hiusten väri: Tumman ruskeat

Thomas on pitkä nuorukainen, hänen kehonsa on lihaksikas vaikka ei hän mikään lihaskimppukaan ole. Erityisesti käsivarret ovat lihaksikkaat ja ompa tuolla jo näkyvillä pyykkilautaakin vatsassa. Nuoren miehen iho on vaalea ja muutamia arpia lukuunottamatta melko tasainen, tällä hetkellä ihoa koristavaa vain yksi tatuointi oikean käden rystysissä. Lisää tatuointeja on kuitenkin suunnitelmissa ottaa, niitä ei kuitenkaan vielä ole tullut otettua sillä hän ei ole osannut valita minkä suunnittelemistaan tatuoinneista ottaisi seuraavaksi. Tatuoinnin lisäksi kehon muokkauksia löytyy myös lävistysten merkeistä, korvissaan hänellä on venytyskorut sekä alahuulestaan vasemmalta löytyy myös yksi lävistys. Tomin hiukset ovat väriltään tummanruskeat ja ne ylettyvät jo lähes ristiselkään asti, sitä ei kuitenkaan äkkiseltään arvaisi sillä hän pitää hiuksensa pääosin löysällä nutturalla poissa edestä. Hän ei ole tarkoituksella kasvattanut hiuksiaan vaan niiden leikkauttaminen on vain jäänyt joten ne ovat päässeet kasvamaan jo paljon suunniteltua pidemmiksi. Nuorukaisen kasvot ovat hienopiirteiset, hänellä on korkeat poskipäät, siistit tummat kulmakarvat ja tummien ripsien reunustamat ruskeat silmät. Hänen nenänsä on suora ja hienopiirteinen, ja huulet täyteläiset, alahuuli on selvästi paksumpi kuin ylempi ja niillä kaareilee useimmiten ilkikurinen toispuoleinen virnistys.Luonne:Menneisyys:

Annie
Ray

Viestien lukumäärä : 813
Join date : 06.11.2016
Ikä : 26

Näytä käyttäjän tiedot http://storytime.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa